Tak for hjælpen, Bente !

I maj kom jeg til min sædvanlige kvartals zoneterapeutbehandling, troede jeg, men Bente udbrød : Du går ikke ordentligt på din fod !!!!

Det vidste jeg jo godt, for det gjorde frygteligt ondt, når jeg gik. Jeg havde bare ventet fortrøstningsfuldt på, at det nok skulle gå over, som det før havde gjort, men det var som om, det havde bidt sig fast. Jeg tænkte, at det nok var nedsunken forfod, og at det måtte jeg lære at leve med, så jeg begyndte at lade være med nogle ting, der gjorde ekstra ondt.

Så gik Bente i gang. Jeg gik en gang om ugen i begyndelsen. Hun forklarede, hvad hun gjorde og gav mig en helt enkel øvelse, som kan laves overalt på alle tidspunkter, men som har SÅ STOR effekt. Desuden sagde hun, da jeg begyndte at snakke om, hvad jeg var holdt op med at gøre : Du skal gøre nøjagtig, som du plejer at gøre. Gå til gymnastik, stå på tæer, gå på bare fødder osv Og tænk, nu går der mange dage, hvor jeg ikke tænker på mine fødder. Fantastisk.

Bente behandler stadig min skavank, men med længere og længere mellemrum !
Jeg er så imponeret over hendes kunnen ! – og meget taknemmelig !
Desuden arbejder vi sammen på, at gøre noget ved en stor sukkertrang !

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation